Datum: 14 mei 2019

Locatie: Nazareth, 's Gravenstraat 216

Bijdrage: 15€ hapje en drankje incl.

Inschrijving: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Anke en Isabel zijn twee vriendinnen met een passie voor beauty.  Op een zonnige namiddag aan het strand – na een examen fiscaal recht - filosofeerden ze over hun grote droom om ooit een eigen onderneming te starten. Aangezien er op dat moment nog geen concreet plan voor lag, sloten ze een pact: als ze ooit een onderneming zouden beginnen, dan samen. Het bikinipact was geboren! Na hun studies begonnen ze beiden aan een carrière als advocaat. Het bikinipact bleef echter steeds in hun achterhoofd. Midden 2012 - het moment waarop ze beiden dertig jaar zouden worden, kwam stilaan in zicht - besloten ze om voor hun grote droom te gaan: het starten van een eigen huidverzorgingslijn: Cîme Skin Care.

Het begon allemaal in de Himalaya…

...toen Walter en Anke (vader en dochter) een trekking maakten in Ladakh, India. De prachtige regio en vooral de unieke bergplanten met hun ongeëvenaarde extracten en oliën inspireerden hen tot het ontwikkelen van een lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken.

… en resulteerde in een huidverzorgingsgamma mét een verhaal

Eens terug thuis, legde Anke dit idee voor aan haar vriendin en voormalig studiegenoot Isabel. Omwille van haar gevoelige huid, was Isabel intussen een expert in natuurlijke en biologische huidverzorging. Aangezien ze echter geen huidverzorgingsproducten vond die echt helemaal aan haar eisen voldeden, was Isabel al gauw overtuigd om samen met Anke een eigen lijn van kwalitatief hoogstaande  en biologisch gecertificeerde huidverzorgingsproducten te ontwikkelen.

Isabel en Anke - op dat moment beiden advocaat - besloten een carrière switch te maken en vroegen Walter - meer dan 30 jaar actief in de sector van biologische plantenextracten en oliën - om hen te helpen met de ontwikkeling van hun producten. Samen zijn ze de trotse oprichters van CÎME Skin Care cime-skincare.com.